Križevci imaju izbor – poručio je SDP sa završnog skupa

Bili smo oprezni, pozitivni, konkretni, korektni, no najvažnije je da smo bili afirmativni i realni“, tako je u jednoj rečenici opisao SDP-ovu kampanju kandidat za gradonačelnika Marko Katanović na završnom obraćanju uoči izbora u nedjelju. Nisu se dali uvući u kaljužu i svađu, rekao je, jer građane to ne zanima, ali udarali su ritam, razgovarali s ljudima i prvi predstavili program za koji tvrde da je realan i ostvariv.

Križevci imaju izbor. U ovom gradu ima mjesta za sve nas, ali samo jedan može biti gradonačelnik i bit će gradonačelnik sa stavom. Sve iz programa ostvarit ću u četiri godine, ne u osam“, rekao je Katanović i pozvao građane da izađu na izbore. Pridružili su mu se kandidati za općinske načelnike Darko Fištrović u Gornjoj Rijeci i Dražen Čuklić u Svetom Petru Orehovcu te kandidat za župana Mladen Kešer i njegova zamjenica Sandra Sinjeri.

Sandra je već jednom sanirala dugove u koprivničkoj bolnici i izgleda da će opet imati posla. Nama je zdravstvo bitno, a bolnica je dužna više od 91 milijun kuna. Cilj nam je dograditi zgradu gimnazije i odmah raspisati natječaje za koncesije u zdravstvu“, zaključio je Kešer i obećao da će župan biti samo dva mandata.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.