Rajn predao 1300 potpisa

Aktualni gradonačelnik i kandidat za novi mandat Mario Rajn predao je danas, s Danijelom Šaškom i Marijom Martinčevićem, Gradskom izbornom povjerenstvu 1300 potpisa podrške građana za gradonačelničku kandidaturu i za kandidacijsku listu grupe birača.

Potpise smo prikupili u relativno kratkom vremenu, ali broj nam je jasan znak s terena da imamo značajnu podršku građana i to svakako očekujemo potvrditi 16. svibnja na lokalnim izborima. Koristim priliku i pozivam sve građane da izađu na izbore i iskoriste svoje biračko i građansko pravo i izaberu smjer u kojem će se razvijati grad iduće četiri godine”, rekao je Rajn.

Vezano
1 komentar
  1. Ivo piše:

    Malo više glasova će dobiti Sorosova lista, jer više nije ni zaslužila. Da podsjetimo, Rajn potječe iz udruge POINT( točka bez sadržaja) koju zdušno financira Soros ili ti njegova fondacija Otvoreno društvo. Rajnova vlast se očituje u slučaju obnove zgrade bivšeg Općinskog suda, danas i ispostave suda u Bjelovaru, kad je ne poštujući Hrvatsku vladu odbijao potpisati Sporazum za obnovu zgrade suda gdje bi Grad sa minorni financijskim sredstvima sudjelova na štetu Gradu Križevcima koje bi on opet da predstavlja kako nije uspio kao član HSS-a postati zastupnik.

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno