Križevački srednjoškolci Leonard Ban i Ivan Jaić osvojili 3. mjesto na izlučnom WorldSkills natjecanju

U petak, 23. travnja 2021. održano je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, WorldSkills izlučno natjecanje učenika srednjih strukovnih škola u kategoriji Kućne instalacije i to u online formatu.

Učenici Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci, Leonard Ban i Ivan Jaić iz 2.c razreda, zanimanje vodoinstalater, osvojili su odlično 3. mjesto. Leonard i Ivan natjecali su se protiv 6 ekipa iz čitave zemlje i vjerojatno su bili najmlađi. Osim SŠ “Ivan Seljanec”, samo je još jedna škola prijavila učenike 2. razreda, svi ostali bili su 3. (završni) razred. Cilj je zapravo bio da učenici i nastavnici steknu natjecateljsko iskustvo za sljedeću godinu jer se škola u ovoj disciplini okušala prvi put tako da je 3. mjesto nešto čime se treba ponositi.

Kao članovi povjerenstva za organizaciju ovog izlučnog natjecanja, velik posao odradili su članovi strojarskog sektora: Danijel Plavec kao mentor, Saša Gojković kao dežurni tehničar, Damir Katanović kao sustručnjak, Silvijo Višak kao dežurni snimatelj i Zoran Kovač kao dežurni informatičar tijekom online natjecanja.

Vezano

Komentari su zatvoreni.