(FOTO) Radovi na križevačkom kinu u završnoj fazi, uskoro slijede prve projekcije

Građani Križevaca uskoro će moći kino projekcije gledati u svom gradu. Naime, radovi na uređenju multimedijalne kino dvorane u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci ušli su u završnu fazu.

Radove je danas obišao zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je istaknuo zadovoljstvo provedenim radovima: „Križevčani su dugo čekali kino i stvarno me raduje da su radovi pri kraju. Početkom svibnja kreću prve projekcije u moderno opremljenoj kino dvorani koja će biti na ponos svim Križevčankama i Križevčanima.“

Do sada su u kino dvorani provedeni građevinski radovi i postavljene instalacije, a sljedeća faza obuhvaća opremanje odnosno postavljanje tepisona, platna i kino fotelja što će krenuti već sljedećeg tjedna. Paralelno se uređuje novi ulaz u kino dvoranu, garderoba i pult za prodaju karata, hrane i pića.

Nova kino dvorana bit će opremljena s 3D kino platnom i projektorom, 83 fotelje, sjedalima za osobe s invaliditetom i prostorom za dodatne sjedalice. Uz to, multimedijalna kino dvorana koristit će se i za druge namjene. Radove u vrijednosti od 2 milijuna kuna financira Grad Križevci, a sve kako bi Križevčani konačno imali kino u svome gradu čime će se kulturna ponuda i kvaliteta društvenog života znatno poboljšati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.