Objavljen Javni poziv za kreditiranje proljetne sjetve, maksimalan iznos do pola milijuna kuna

Grad Križevci poziva sve zainteresirane subjekte koji imaju sjedište na području grada Križevaca, upisani su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i nemaju dospjelih neizmirenih dugovanja prema Gradu Križevcima da se jave na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje proljetne sjetve u 2021. godini.

Grad je ovaj program uveo temeljem iskazanih potreba od strane naših poljoprivrednika još 2018. godine čime je postao prvi grad u Hrvatskoj koji subvencionira kamatu na kredite za nabavu repromaterijala za proljetnu sjetvu, a sve kako bi se ojačala poljoprivredna proizvodnja.

Najmanji iznos kreditiranja je 5.000,00 kuna dok je najveći 500.000,00 kuna. Kamatna stopa iznosi maksimalno 3,65% godišnje, fiksno, za cijelo razdoblje otplate kredita, a Grad Križevci subvencionira kamatnu stopu u iznosu od 3,00 postotnih bodova godišnje, fiksno.

Rok za podnošenje prijava je 25. svibnja, a više detalja oko poziva nalazi se ovdje – https://krizevci.hr/dokumenti/javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-kreditiranje-proljetne-sjete-u-2021-godini/

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.