Nogometno i tenisko igralište, teretana, bazen: Kalnik dobio prvu od dvije građevinske dozvole za Sportsko vatrogasni centar

Općina Kalnik dobila je građevinsku dozvolu za izgradnju pomoćnog Sportsko vatrogasnog centra Carski vrt Kamen na lokaciji Kalnik – Kamenica. Ovo je jedna od dvije građevinske dozvole iz zajedničkog programa izgradnje Sportsko vatrogasnog centra Carski vrt na Kalniku.

Radi se o projektu koji obuhvaća manju zgradu s dvije svlačionice, zasebnim sanitarnim čvorom i kotlovnicom. Nogometno igralište napravljeno je od umjetne trave sa svim standardima Fife. Uz nogometno igralište postoji vanjska teretana, te bazen 20×6 metra s garderobom i toaletima, kao i prvo igralište za tenis na području Općine Kalnik.

“Teško smo došli do ove faze projektne dokumentacije. Osobito se zahvaljujemo mještanima koji su prodali zemljište, te Ministrstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na sufinanciranju projektne dokumentacije, spremni smo krenuti u još jedan veliki Europski projekt kako bi se realizirao san našim mještana osobito treće životne dobi koji su davne 1973 započeli igrati nogomet na ovom mjestu”, izjavio je ppćinski načelnik Mladen Kešer.

Vezano
1 komentar
  1. Petar piše:

    Svaka čast, super izgleda

Komentari su zatvoreni.