Drugu subotu godišnji koncert Gradskog puhačkog orkestra

godisnji_koncert_2016_gpok_gradski_puhacki_orkestar_solist_matija_kranjcevicGradski puhački orkestar Križevci Godišnjim koncertom kruni i zaokružuje svoju koncertnu sezonu. Program ovog koncerta vrijedni članovi Orkestra pripremaju na brojnim probama kroz cijelu godinu, paralelno s ostalim važnijim nastupima u okviru Dana Grada, Poohfesta i ljetnog gostovanja u Pirovcu.

gpokz-bistra-gradski-puhacki-orkestar-krizevci-godisnji-koncertKombinacijom aranžmana klasičnih i zabavnih djela, kao i originalnih kompozicija za puhače, orkestar nudi publici nov i atraktivan repertoar. Slijedeći tradiciju predstavljanja solista iz vlastitih redova, na ovogodišnjem će koncertu kao solist nastupiti student Muzičke akademije u Sarajevu, trubač Matija Kranjčević. Orkestrom dirigira maestro Mario Komazin.

mario-i-jelka-gradski-puhacki-orkestar-krizevci-godisnji-koncertKoncert će se održati u subotu, 17. studenog s početkom u 19:30 sati na pozornici Velike dvorane Hrvatskog doma u Križevcima. Ulazak za posjetitelje je slobodan.

matija-kranjcevic-gradski-puhacki-orkestar-krizevci-godisnji-koncert

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.