(FOTO) Krov, stolice, nove prostorije: Pogledajte kako će križevački stadion izgledati nakon rekonstrukcije

Otužni izgled križevačkog stadiona i njegovih dotrajalih tribina i atletske staze uskoro odlazi u povijest. Jedan od najvećih projekata u ovoj godini u Križevcima bit će značajno ulaganje u Gradski stadion. Grad će uložiti 5.5 milijuna kuna vlastitih sredstava u razne radove na stadionu, ali i oko njega.

Ovu investiciju treba odvojiti od druge faze radova na rekonstrukciji atletske faze koja je u tijeku, a za koju je financiranje već ranije osigurano. Ono što križevački stadion očekuje u sljedećoj godini je nekoliko kapitalnih promjena, a svakako će najviše pozornosti plijeniti nova tribina sa sjedalicama i krovom.

Konkretno, kreće se u dogradnju klupskih prostorija, natkrivanje tribina, te uređenje parkirališta između pomoćnog igrališta i stadiona. Tribine će se demontirati te će se iznad postojećih svlačionica i klupskih prostorija izgraditi dodatna etaža, odnosno prvi kat. Po završetku tih radova, vraća se konstrukcija tribina u onom dijelu gdje će to biti moguće, te će se na nju postaviti stolice. Na koncu, slijedi izgradnja krova te će gledatelji koji u velikom broju pohode domaće utakmice križevačkog Radnika imati značajno veću komociju prilikom navijanja za svoju momčad.

“Uskoro krećemo s nadogradnjom klupskih prostora i natkrivanjem tribine na gradskom stadionu. Izrađen je projekt i u procesu je izdavanje građevinske dozvole. Nakon toga slijedi javna nabava i početak radova”, objavio je Mario Rajn na svojem Facebook profilu, ujedno i podijelivši fotografije kako će tribina izgledati u budućnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.