Sjajna vijest: Maturantima omogućene besplatne pripreme za državnu maturu

Svim maturantima koji su u obvezi polaganja državne mature ili ju žele polagati, Grad Križevci omogućio je besplatno korištenje aplikacije ePripreme. Riječ je o aplikaciji koja kroz jednostavan pristup učenja i testiranja stimulira stvarnu državnu maturu te tako omogućuje maturantima dobru pripremu za uspješan prolazak državne mature.

Ovo je već druga godina za redom da je Grad Križevci otkupio licencu za korištenje ove aplikacije kako roditelji ne bi trebali plaćati sami pripreme maturanata, a kako bi se maturanti mogli bilo kada, bilo gdje i na uređaju koji sami odaberu (računalo, mobitel ili tablet) neograničeno, kontinuirano i pravovremeno pripremiti za uspješno polaganje državne mature i probne mature kroz online nastavu, online instrukcije (individualne ili grupne) te online testove sa svim pitanjima dosadašnjih ljetnih i jesenskih rokova državnih matura od školske godine 2014./2015. do sada.

Za korištenje aplikacije potrebno se registrirati na web stranici Educiraj.Me te nakon registracije obavijestiti profesore škola koje polaze.

„Priprema maturanta za uspješno polaganje državne mature može značajno opteretiti budžet obitelji. Upravo zato omogućili smo svim našim maturantima korištenje aplikacije ePripreme za državnu maturu. Vrijednost otkupljene licence je 25 tisuća kuna, a financirana je iz gradskog proračuna, sve kako bi se naši maturanti mogli uspješno pripremiti za polaganje državne mature. I prošle godine smo financirali ovu aplikaciju i brojke pokazuju da su bili puno bolji rezultati državne mature u odnosu na godinu ranije. Stoga, pozivam sve maturante da se besplatno registriraju na web stranici Educiraj.Me i da iskoriste ovu mogućnost. Dragi maturanti, sretno vam s pripremama i s polaganjem državne mature!“, istaknuo je gradonačelnik Mario Rajn.

Vezano

Komentari su zatvoreni.