Rajn i Martinčević čestitali Međunarodni dan žena

Gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević čestitali su Međunarodni dan žena ženama na tržnici te im uručili ruže.

Ženama su poželjeli sretan Dan žena sa željom da ih prati dobro zdravlje te im zahvalili na svemu što čine za ovo društvo. Ovaj posjet zapravo je bio uvod u ponedjeljak, 8. ožujka kada će se provesti brojni programi povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena koje su tradicionalno pripremili Grad Križevci i Gradska knjižnica „Franjo Marković“.

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci će od 13,00 do 19,00 sati besplatno učlanjivati sve nove korisnice u Knjižnicu, a također, isti će dan u Knjižnici biti otvorene dvije izložbe „Strašne žene“ i „Čarobna heklica“.
Od 12,00 sati u centru Križevaca dijelit će se prigodna čokoladna srca svim ženama, a navečer u 19,00 sati na stranici www.krizevci.hr i putem Facebook stranice Grada Križevaca prikazat će se edukativno predavanje psihologinje Ivane Sopić Lumezi pod nazivom „Predrasude i žensko mentalno zdravlje“.

Predavanje se održava online s obzirom na nemogućnost većeg okupljanja radi sprječavanja bolesti COVID-19 i kako bi predavanje online putem bilo dostupno svim ženama.

Vezano

Komentari su zatvoreni.