Zvučno pojačanje: Tomislav Havojić novi je trener kadeta NK Radnik Križevci

Nogometni klub Radnik Križevci objavio je dolazak novog trenera u omladinski pogon. Kadetsku selekciju preuzet će najbolji izdanak križevačke škole nogometa u zadnjih 15-ak godina – Tomislav Havojić.

“S velikim ponosom i još većom zahvalnošću možemo objaviti da se našoj Školi nogometa priključio i iskusni nogometaš, naš Križevčanin, naše gore list, izdanak naše Škole nogometa Tomislav Havojić, koji će ovog proljeća biti za kormilom kadeta, a za koje će to biti, vjerujemo dragocjeno iskustvo. Hvala mu na časti i želji da svojim znanjem i iskustvom unaprijedi upravo naš kolektiv”, objavljeno je na službenom Facebook kanalu kluba.

Inače, Havojić je izdanak križevačke škole nogometa, ali je nakon osnovne škole prešao u zagrebački Dinamo, zajedno sa svojim velikim prijateljem Tihomirom Matoićem, koji je tragično stradao 2009. godine, te Havojić svake godine u spomen na njega organizira Memorijal Tihomir Matoić – Tišo.

U dresu Dinama, Havojić je upisao i nastupe u 1. HNL i to 12. svibnja 2007. protiv Zagreba, a nakon najtrofejnije hrvatske momčadi, u bogatoj je karijeri igrao još za Lokomotivu, Slaven Belupo, Istru, mađarski Ferencvaros, latvijski Spartaks, Lučko, Rudeš, Hrvatski Dragovoljac, da bi prošlog ljeta pristupio Kustošiji.

(foto: Regional Express)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.