Ovogodišnji sajam „Križevci u cvijeću“ od 16. do 18. travnja

Ukoliko epidemiološke mjere dozvole, manifestacija „Križevci u cvijeću“ održat će se od 16. do 18. travnja, odlučeno je tako na prvom sastanku Organizacijskog odbora.

Zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević tom se prilikom osvrnuo na prvo izdanje ovog sajma koje je održano 2019. godine istaknuvši zadovoljstvo i odazivom posjetitelja i organizacijom. Istaknuo je nadu da će ove godine manifestacija doživjeti svoje drugo izdanje s obzirom da se prošle godine sajam nije mogao održati zbog lockdowna.

Podsjetimo, manifestacija „Križevci u cvijeću“ okuplja proizvođače cvijeća, promovira cvjećare, domaće radinosti i malu vrtnu mehanizaciju, te omogućava svim posjetiteljima kupnju cvijeća i mehanizacije po sajamskim cijenama.

Na sajmu je predviđena prodaja cvijeća, sadnica, lončanica, trajnica, kaktusa, sukulenata, ukrasnog bilja, grmlja i drveća, ljekovitog i začinskog bilja, sjemena, lukovica, gomolja, rezanog cvijeća, motiva cvijeća kroz razne tehnike umjetnosti i slično kao i strojeva i alata za hortikulturu, supstrata za sadnju drveća i ukrasnog bilja, zaštitnih sredstava, vrtne opreme te strojeva, vozila i ostalog.

Članovi Organizacijskog odbora razgovarali su o pripremi programa sukladno preporučenim epidemiološkim mjerama te se složili da se krene s objavom javnog poziva za izlagače na sajmu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.