Otvorena izložba “Povijesna obilježja Križevaca i križevačkog kraja” Dječjeg vrtića Križevci

U velikoj dvorani Turističkog informativnog centra Križevci danas je otvorena izložba Dječjeg vrtića Križevci pod nazivom „Povijesna obilježja Križevaca i križevačkog kraja“. Ovom izložbom Dječji vrtić Križevci pridružio se obilježavaju popularne manifestacije Noć muzeja koja se održava od 2005. godine.

Ovom prilikom ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci pozdravila je prisutne, zahvalila odgajateljicama na trudu, Gradu Križevcima i Turističkoj zajednici na pomoći u realizaciji izložbe te pozvala sve da posjete izložbu poštivajući epidemiološke mjere. Za izložbu su pripremili makete koje prikazuju križevačke bunare, zgrade, sv. Marka, likovne radove djece na temu križevačkog krajolika, portrete poznatih osoba i bojanke značajnih motiva.

Direktorica turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš rekla je kako ju veseli što je nakon dugo vremena u dvorani izložba dječjih radova te što su djeca upoznata s povijesti Križevaca i povijesnim osobama.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško zahvalio je Dječjem vrtiću Križevci, ravnateljici i odgajateljicama na ovoj inicijativi te otvorio izložbu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.