Prikupljanje građevinskog materijala za područja stradala u potresu

Stožer civilne zaštite Grada Križevaca poziva sve građane koji žele pomoći stradalima u potresu na području Petrinje, Siska, Gline i okolnih naselja da se uključe u akciju prikupljanja građevinskog materijala.
Prema informacijama s pogođenih područja upravo je u ovom trenutku najpotrebniji građevinski materijal za sanaciju stradalih objekata.

Stoga svi koji žele pomoći na taj način mogu u križevačkim trgovinama građevinskog materijala Poljocentar d.o.o. (Ulica Nikole Tesle 4, osoba zadužena za prikupljanje Goran Klauda – kontakt broj 098207452) i IMV-trgovina d.o.o. (Bjelovarska ulica 5, osoba zadužena za prikupljanje Đuro Vuković – kontakt broj 098303563) uplatiti određeni iznos kojim će se potom kupiti građevinski materijal i prevesti do stradalih područja.

Ukoliko građani imaju doma građevinskog materijala – crijep, letve, grede i cigle te ga žele donirati mogu se javiti na broj 681-555.

Iz Grada se zahvaljuju svim građanima koji se javljaju u želji da pruže pomoć i svima koji su do sada pružili pomoć. Grad Križevci izdvojio je 75.000,00 kuna za pomoć područjima pogođenima potresom.

(Izvor fotografije: Pixsell)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.