Pucao u podrumu na Badnjak kod Križevaca, policija mu pronašla još oružja

Policijski službenici policijske postaje Križevci proveli su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 59-godišnjakom sa šireg križevačkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Sumnja se da je osumnjičeni u srijedu, 23. prosinca, oko 14.30 sati, u Majurcu u podrumskoj prostoriji ispalio jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak.
Pretragom kuće i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je i oduzeta puška domaće izrade, prerađena zračna puška, zračna puška, 13 patrona, tri komada streljiva i osam kilograma duhana u listovima.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.