SDP odlučio: Mladen Kešer njihov je kandidat za župana

Predsjedništvo i Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije održali su jučer svoju 11. Sjednicu na kojoj su usvojili izvješća o radu i financijskom poslovanju stranke,  te plan rada i financijski plan za 2021 godinu. Jedna od najvažnijih točaka bila je donošenje Odluke o kandidatu za župana Koprivničko-križevačke županije na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021. godine, a sve točke su usvojene jednoglasno.

Županijski odbor SDP-a KKŽ  donio je Odluku o kandidaturi Mladena Kešera za župana Koprivničko-križevačke županije koji je rekao:

“Pred nama  je  vrijeme  u kojem  moramo preuzeti  odgovornost  za  Koprivničko-križevačku županiju, jer  političari koji je trenutno vode su se u najmanju ruku umorili, više nemaju snage i novih vizija kako bi našoj županiji donijeli napredak. Nažalost, oni koji vode našu županiju rješavaju problem osobne egzistencije, a to postaje opterećenje za naše građane. 

Stoga najavljujem budnu i progresivnu političku 2021. godinu, punu aktivnosti u kojoj će SDP dati jasna  rješenja za nacionalne i lokalne politike, godinu u kojoj će SDP predstaviti svoje kandidate za  gradonačelnike, načelnike i župane, godinu u kojoj ćete imati priliku donijeti odluku o promjenama.”

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.