Grad poziva građane da se uključe u izradu Strategije razvoja od 2021. do 2030. godine

Izrada nove Strategije razvoja Grada Križevaca za razdoblje od 2021. do 2030. godine ulazi u završnu fazu. U definiranju strateških ciljeva, prioriteta i mjera sudjelovali su članovi radnih skupina te građani kroz javno savjetovanje putem online platforme Sudjeluj! Križevci, a sada predstoji prikupljanje strateških projekata na kojima će se temeljiti razvoj grada u idućih deset godina.

Sa željom da se građanima pruži mogućnost dopune i usmjeravanje ove Strategije prema njihovim stvarnim potrebama, u tijeku su nova javna savjetovanja pa stoga pozivamo sve građane da iznesu svoje ideje i promišljanja te da ovim javnim savjetovanjima sudjeluju u stvaranju budućnosti Grada Križevaca.
Javna savjetovanja možete pronaći na sljedećem LINKU.

Prikupljanjem prijedloga konkretnih strateških projekata građana za novu Strategiju razvoja Grada omogućuje se građanima da u sami proces izrade Strategije budu uključeni od početka do kraja. Strategija razvoja Grada Križevaca za razdoblje 2021.-2030. je ambiciozan, ali i realan dokument koji će građanima pružiti kvalitetniji život.

Vezano

Komentari su zatvoreni.