Križevčani uspješni na 7. Balkanskom ARG prvenstvu

Zahvaljujući dosadašnjim ostvarenim rezultatima ekipa Kluba radioorjentacije “Antena” Zajednice tehničke kulture (ZTK) Križevci u sastavu: Domagoj Levatić, Marin Piskač i Dominik Sopić sudjelovala je od 29. lipnja do 1. srpnja 2012. na 7. Balkanskom ARG prvenstvu koje je održano u Sloveniji na terenima Rogle. Među 72 natjecatelja iz 8 zemalja: Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Moldavije, Rumunjske i Slovenije, mladi Križevčani su opet pokazali dobru pripremljenost.

Prvog dana natjecanja na 144 MHz u kategoriji M14 Domagoj Levatić osvojio je 3. mjesto, Marin Piskač u kategoriji M16 5. mjesto, a Dominik Sopić u kategoriji M19 4. mjesto. Drugog dana natjecanja na 3,5 MHz u kategoriji M14 Domagoj Levatić osvojio je 3. mjesto, Marin Piskač u kategoriji M16 3. mjesto, a Dominik Sopić u kategoriji M19 4. mjesto. Brončanu medalju za ukupan plasman na ‘7 BARDF Championship 2012’ (zbrajanje rezultata na 144 MHz i 3.5 MHz) u kategoriji M14 dobio je Domagoj Levatić i u kategoriji M19 Dominik Sopić, dok je Marin Piskač u kategoriji M16 zauzeo 5. mjesto.

Nastup za ARG reprezentaciju Hrvatske kao prvoplasirani u bodovanju za nastup u reprezentaciji izborili su tri člana Kluba RO «Antena» ZTK Križevci: u kategoriji M14 Domagoj Levatić, u kategoriji M16 Marin Piskač i u kategoriji M19 Dominik Sopić. Sudjelovanje na europskom ARDF natjecanju u Litvi od 11. do 14. srpnja 2012. godine, sa najviše sakupljenih bodova u svojim kategorijama, osigurali su članovi Kluba Marin Piskač i Domagoj Levatić (bili i prošlogodišnji članovi ARG reprezentacije Hrvatske i nastupili na europskom ARG prvenstvu u Bugarskoj).

Na svjetsko ARDF natjecanje koje se od 10. do 15 rujna 2012. godine održava u Srbiji svoj nastup, sa najviše sakupljenih bodova u svojoj kategoriji, osigurao je Dominik Sopić prošlogodišnji sudionik europskog prvenstva u Rumunjskoj. Voditelj klupskih aktivnosti je Ante Starčević.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.