Prijavite se na Online božićni sajam Adventa u Križevcima

Tradicionalno održavanje Božićnog sajma u sklopu Adventa u Križevcima ove godine nije moguće sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Stoga, Grad Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca organiziraju „Online božićni sajam Adventa u Križevcima“ koji će biti prilika za sudionike sajma da predstave svoj rad, a za kupce da iz udobnosti i sigurnosti svog doma dobiju ideju o božićnom poklonu za svoje najbliže te kontaktiraju i naruče proizvode i rukotvorine domaćih proizvođača i kreativaca.

Pozivaju se sve zainteresirane fizičke osobe, udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da dostave prijave za prezentaciju svojih proizvoda na „Online božićnom sajmu Adventa u Križevcima“ koji će u svom online obliku započeti 14. prosinca 2020. godine putem Facebook stranice Adventa u Križevcima.

U nastavku donosimo Javni poziv za dostavu prijava za prezentaciju proizvoda i usluga križevačkog kraja na „Online božićnom sajmu Adventa u Križevcima“ te prijavnicu koju je potrebno popuniti i dostaviti putem e-maila.

JAVNI POZIV za dostavu prijava za prezentaciju proizvoda i usluga križevačkog kraja na „Online božićnom sajmu Adventa u Križevcima“

Vezano

Komentari su zatvoreni.