Radovi na dvorani napreduju punom parom

Na gradilištu buduće sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca počelo je postavljanja polukružne montažne Hupro konstrukcije. Nova dvorana, površine 2.500 četvornih metara sa šest različitih sportskih terena s preklapanjima i montažnom tribinom sa 600 mjesta, trebala bi biti gotova do svibnja iduće godine.

Osim sportskog terena, u dvorani će biti svlačionice, sanitarni čvorovi te nova knjižnica i kuhinja s velikom blagovaonom pa će od iduće školske godine biti ispunjeni uvjeti za održavanje jednosmjenske nastave u križevačkim osnovnim školama.

Radove na postavljanju krovne konstrukcije danas su obišli gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović, direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tomislav Gerić te v.d. ravnatelja Osnovne škole Ljudevita Modeca Goran Ljaljić.

„Zahvaljujem partnerima, prvenstveno tvrtki Radnik, našoj domaćoj tvrtki koja je dobila na javnom natječaju izgradnju ove dvorane i oni su vrlo ozbiljno prihvatili ovaj posao. Danas možemo svjedočiti kako se postavljaju elementi na konstrukciji sportske dvorane i sasvim sigurno da će biti gotovo u predviđenom roku”, rekao je Rajn.


Ukupna vrijednost radova iznosi 21,6 milijuna kuna, a izgradit će se i novo parkiralište sa 41 parkirnim mjestom i okretištem za autobuse, kao i novo vanjsko nogometno i košarkaško igralište.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.