Tri auta sudjelovala u prometnoj nesreći u centru Križevaca, krivac napuhao 2,54 promila

Jučer, 9. studenoga, oko 18.25 sati, u Križevcima je došlo do prometne nesreće koju je prouzročila nevjerojatno visoka razina alkohola kod vozača.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko – križevačka, na Trgu J.J.Strossmayera 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot zagrebačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Petra Zrinskog. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je udario u stražnju stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 42-godišnji vozač, a koji bio zaustavljen radi prometne situacije te je od siline udarca odbačen i prednjom stranom vozila udario u stražnju stranu osobnog automobila Kia križevačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 19-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen na kolniku radi upaljenog crvenog svjetla na semaforu.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,54 promila te je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezano

Komentari su zatvoreni.