Gradska knjižnica provodi akciju besplatnog učlanjenja

U povodu Dana hrvatskih knjižnica u Mjesecu hrvatske knjige, Gradska knjižnica Franjo Marković provodi akciju besplatnog prvog učlanjenja za one koji do sad nikad nisu bili članovi knjižnice. Akcija se provodi u srijedu 11. studenoga 2020. u radno vrijeme knjižnice.

Kako se upisati?

1. Osobno, dolaskom u knjižnicu, u radno vrijeme knjižnice.
Za upis je potrebno donijeti osobnu iskaznicu na uvid i ispuniti pristupnicu koju ćete dobiti u knjižnici.

2. Osobno, donošenjem unaprijed ispunjene pristupnice.
Na mrežnoj će stranici knjižnice 11. 11. biti dostupna pristupnica za preuzimanje na vlastito računalo. Tako preuzetu te potom ispunjenu pristupnicu možete donijeti u knjižnicu.

3. Na daljinu, slanjem pristupnice mailom.
Na mrežnoj će stranici knjižnice 11. studenog biti dostupna pristupnica za preuzimanje na vlastito računalo. Po preuzimanju pristupnice, ispunjenu pristupnicu možete poslati na mail knjižnice na gkfm.ozo@gmail.com. U obzir će se uzimati isključivo mailovi pristigli u sandučić knjižnice od 0:00 do 23:59. Prilikom prvog dolaska u knjižnicu obavit će se uvid u podatke te izdati iskaznica.

Upis uživo će se obavljati kod informatora na odjelu beletristike ako je gužva na glavnom pultu. Iz knjižnice mole sve da prilikom dolaska obavezno nose zaštitne maske. Pored toga, podsjećaju i na akciju povrata knjiga bez naplate zakasnine koja vrijedi do 15. studenog.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.