Nabrijano, dramatično, smiješno: Sjajnom predstavom zatvoren je 16. Culture Shock Festival

Dugo očekivano i dvaput odgađanom predstavom Teatra Exit ‘Kako misliš mene nema‘, završen je 16. Culture Shock Festival. Izvedba sjajnih Filipa Juričića i Amara Bukvića oduševila je posjetitelje u Velikoj dvorani Hrvatskog doma, koji nisu štedjeli dlanove, čime su adekvatno i zasluženo nagradili poznati glumački duet za brojne salve smijeha tijekom dvosatne prezentacije.

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci su putovali kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvarali ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo.

Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije, predstava je ispitala osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije.

Sjajnim izdanjem ugledne glumačke postave, koja je ovu predstavu odigrala više od 450 puta, stavljen je zastor na 16. izdanje popularnog križevačkog Festivala.

16. Culture Shock organizirala je udruga P.O.I.N.T., uz financijsku podršku Grada Križevaca i Ministarstva kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.