Treća sreća: U subotu u 20 sati predstava ‘Kako misliš mene nema’ zatvara 16. Culture Shock Festival

Iz udruge P.O.I.N.T., organizatora 16. Culture Shock Festivala, potvrdili su nam kako će se predstava Kako misliš mene nema održati nadolazeće subote, 31. listopada, s početkom u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima.

Podsjetimo, ova je predstava već dva puta bila odgođena zbog iznenadne spriječenosti izvođača iz Teatra Exit.

Predstava će se održati uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera, a prema njima, broj posjetitelja dodatno će se smanjiti s maksimalnih 120 koliko ih je, do prije nekoliko dana, moglo prisustvovati predstavi u Velikoj dvorani Hrvatskog doma. S te strane, tvrde organizatori, učinjeni su svi koraci kako bi se spriječilo dodatno širenje virusa COVID-19.

Svim posjetitelji koji su kupili ulaznice, a da ih nakon prošle odgode nisu odlučili refundirati, iste će vrijediti i za subotnju predstavu. Organizatori napominju kako su ulaznice prenosive i na druge osobe, ukoliko je netko od posjetitelja spriječen u dolasku.

Za kraj dodajmo kako će se na ulazi mjeriti tjelesne temperature svim posjetiteljima, vodit će se potpisne liste, a mole se svi posjetitelji da ponesu maske.

Organizator festivala je Udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelji su Grad Križevci i Ministarstvo kulture.

Vezano

Komentari su zatvoreni.