Dubioza Kolektiv i Adam Freeland prve zvijezde Partyloopove ‘Velike desetke’

Koprivnica će 26. svibnja biti žarište odličnog provoda, uz svima nam dobro znanu Dubiozu kolektiv, bend koji i one “ukočene” diže na noge, te britanca Adama Freelanda, koji svojim breakbeat miksevima jamči gibanje svih dijelova tijela. Partyloop će ove godine napuniti deset godina te su organizatori povodom ove velike obljetnice pripremili pravi megaspektakl, a nastupit će još i neka poznata imena domaće scene, koja za sada ostaju iznenađenje. Centar zbivanja bit će dvorana Srednje škole, koja će zbog specijalnih rasvjetnih efekata i posebnih vizualizacija dobiti izgled na kojem bi pozavidjeli i najveći svjetski glazbeni festivali.

 

Marijuana, Blam, blam, Kokuz, Move ya samo su neki od hitova megapopularnog bosanskog benda koji će do maksimuma podizati atmosferu, a nastavak spektakla predvodit će glazbena zvijezda Adam Freeland, 2009. nominiranog za prestižnu svjetsku nagradu Grammy-a. Uz energične kombinacije breakbeata, rocka i electra publiku će do ranih jutarnjih sati držati u ekstazi. Velika obljetnica Partyloopa zamišljena je kao fuzija koncertnog i eletronskog party događaja, na kojem će zagarantirano, biti zadovoljen glazbeni ukus svakog posjetitelja.

Uz Dubiozu i Freelanda koji su već očarali publiku svih značajnih klubova i festivala na svijetu i ostale izvođače, partyloop će zaokružiti desetogodišnji niz uspješnih koncerata, partya, clubbinga i glazbenih manifestacija, temeljem kojih je Partyloop postao sinonim za nezaboravno glazbeno iskustvo i vrhunsku zabavu.
Svojim djelovanjem u sferi promocije urbane kulture i sadržaja, Partyloop je postao prepoznatljiv brend, koji je svakim eventom dobivao sve veći broj sljedbenika, a ove se godine očekuje dupkom puna dvorana, koja će prštjeti od energije i pozitive.

– Ovogodišnja jubilarna desetka biti će vrhunac naše produkcije i sigurno nezaboravna svim glazbeno vizualnim sladokuscima. Pripremamo zaista veliki spektakl i pozivamo ekipu iz svih krajeva lijepe naše i drugih država na ludi provod uz nesvakidašnju ali odličnu glazbenu i vizualnu kombinaciju – o događaju je rekao Mario Kos, voditelj i organizator projekta.

“EarlyBird” ulaznice po ekstra povoljnoj cijeni i u limitiranom broju bit će puštene u prodaju već početkom ožujka, a lokacije pretprodaje će biti objavljene na službenoj i facebook stranici Partyloop-a.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.