Sjajni nastupi Križevčana: Novom pobjedom zasjeli na vrh 3. HNL Sjever

Možda je samo devet kola tek prošlo, no ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogla biti sezona koju će nogometaši križevačkog Radnika dugo pamtiti.

Pobjedom na neugodnom gostovanju kod Papuka u Orahovici zasjeli su na vrh ljestvice 3. HNL Sjever. Završilo je 1:0, a pogodak vrijedan tri boda zabio je Mihael Mladen iz kaznenog udarca u 36. minuti. S obzirom na to da u derbiju kola dosad vodeće Mladosti iz Ždralova i Tehničara iz Cvetkovca nismo vidjeli pobjednika (0:0), Križevčani su preuzeli prvo mjesto na ljestvici s 19 bodova.

Nakon devet kola, Radnik ima bod više od Mladosti, dva više od Tehničara, dok Polet iz Svetog Martina na Muri kaska već pet bodova. Iako je kraj prvenstva još daleko, itekako nas veseli da su Križevčani nastavili sa sjajnim prezentacijama iz prošle sezone, koju su završili na izvrsnom 3. mjestu.

U idućem, 10. kolu Treće HNL Sjever, koje je na rasporedu u subotu, 24. listopada, Radnik Križevci dočekuje Viroviticu. Utakmica se igra s početkom u 15 sati na križevačkom stadionu.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.