Objavljen program 9. Pinklecfesta, ovog vikenda saznajte kako je posjetiti egzotične i daleke destinacije

Tek što je privela kraju 16. Culture Shock Festival, Udruga P.O.I.N.T. krenula je s provođenjem novog projekta. Točnije, s pripremama za isti. Nadolazećeg nas vikenda očekuje 9. Pinklecfest, a kao i u dosadašnjim izdanjima, očekuju nas dva dana ispunjena bogatim sadržajem.

Pinklecfest – kako su ga inicijatori i organizatori nazvali po kajkavskoj riječi pinklec, što označava naramak ili zavežljaj potrepština, u središnjem vikendu listopada publici nudi besplatan program ispunjen višemedijskim predavanjima, putopisnim prezentacijama i planinarskim pohodom na obližnju planinu Kalnik, što se u dosadašnjim izdanjima festivala, zahvaljujući sunčanim jesenskim danima i kvalitetnoj organizaciji lokalnih planinara, pokazalo kao pun pogodak.
Festivalski program otvara se u petak od 19:30 sati u Multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Markovič. Čekaju nas dva predavanja – Kristijan Grubišić i njegova ‘Šri Lanka na nomadski’, dok će Emir i Sanja Imamagić prepričati svoje putešestvije Panamom i Kostarikom.
Subotnje prijepodne, ali i dio poslijepodneva, rezervirano je za tradicionalni planinarski pohod na Kalnik, koji tradicionalno organizira Planinarsko društvo “Kalnik” Križevci. Od višesatne aktivnosti možete odmoriti uz večernji set predavanja. Vigor Vukotić svratio je na Kavkaz te posjetio Gruziju i Armeniju, Goran Milek bio je u Oslu i Stockholmu, dok će festival okončati Martina Hrupić i njen posjet Čileu.

Organizator 9. Pinklecfesta je udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelj Grad Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.