Luka Baričević sutra ima solo koncert u Križevcima. Lokacija i vrijeme koncerta dosta su neobični.

16. Culture Shock Festival polako se približava svome kraju, iako će potrajati dok se posljednji od evenata ne održi. Riječ je o odgođenoj predstavi Teatra Exit – Kako misliš mene nema, koja je na rasporedu 31. listopada.

Subotnji program otvara unplugged koncert Luke Baričevića. Koncert se održava na pozornici ljetnog kina, prostoru iza zgrade Gradske knjižnice Franjo Marković i Pučkog otvorenog učilišta, a početak je u 14 sati. Za vrijeme i nakon koncerta, udruga P.O.I.N.T., organizator festivala, poziva sve zainteresirane na prigodno druženje s članovima udruge, gdje se mogu, u opuštenoj i neformalnoj atmosferi, informirati o radu udruge, projektima koji se provode i planiraju, potencijalnom uključenju u rad udruge itd.

Luka Baričević, inače član benda Flaneur, nastupit će ovaj puta samostalno. Izvest će obrade nekih od svojih najdražih bendova i izvođača kao što su Darko Rundek, Letu Štuke, Azra, Đorđe Balašević i ostali.
S inače peteročlanom bendom trenutačno priprema album autorskih pjesama koji bi trebao izaći sljedeće godine, a 2019. godine odradili su nastup i u Križevcima.

Organizator festivala je Udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelji su Grad Križevci i Ministarstvo kulture.

Ulazak slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.