Radionica Marcele Velfl otvara 16. Culture Shock Festival

Još je samo jedan dan ostao do početka 16. Culture Shock Festivala u Križevcima. Organizator festivala i dalje je Udruga P.O.I.N.T., pokrovitelji Grad Križevci i Ministarstvo kulture, a usprkos brojnim organizacijskim problemima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, novo je izdanje popularnog festivala pred vratima.

Sutrašnjom ga radionicom pod nazivom ‘Erasmus+: Neformalno obrazovanje za mlade i osobe koje rade s mladima’ otvara Križevčanka Marcela Velfl. Ona će predstaviti sve prednosti koje omogućuje Erasmus+ program kroz međunarodne projekte razmjene mladih ili trening seminara. Razmjene mladih predviđene su za osobe starosti od 13 do 30 godina, dok se kod treninga jedino zahtijeva da svi sudionici budu punoljetni.

Radi se o projektima u trajanju od najčešće sedam do deset dana na kojima se kroz različite radionice, vježbe, igre, rasprave, neformalnim oblikom obrazovanja i učenja obrađuju razne teme prema unaprijed predviđenom rasporedu. Sudjelovanje u Erasmus+ projektima daje priliku za učenje u međunarodnom okruženju o različitim temama, uključujući osobni razvoj, razvoj kompetencija, inkluziju, suradnju, inovacije u radu s mladima, umjetničko izražavanje, poduzetničke i digitalne vještine te mnoge druge.
Ulazak slobodan. 

Marcela Velfl je magistra pedagogije i engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom sudjelovanja i provođenja Erasmus+ projekata za mlada i osobe koje rade s mladima. Do sada je bila dio više od 20 međunarodnih projekata, sudjelovala u provedbi 10 projekata, bila dio timova koji su provodili razmjene mladih i treninge. Također, piše i koorinira vlastite projekte u suradnji s međunarodnim organizacijama na razini programa Erasmus+.

Radionica počinje u 14 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Trg sv. Florijana 14, a ulaz je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.