Jučer se na križevačkom području dogodile tri prometne nesreće, ukupno sedam ozlijeđenih osoba

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su četiri prometne nesreće u kojima je osam osoba ozlijeđeno i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Od toga su se u križevačkom kraju dogodile čak tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, točnije ukupno je sedam osoba zadobilo ozljede.

Jučer, 10. kolovoza, oko 6.15 sati, u Brezovljanima 56 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake u smjeru Poljane Križevačke. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake, kojim je upravljao 20 – godišnji vozač. Nakon sudara Fiat je sletio van kolnika, prevrnuo se na krov te ponovno vratio na kolnik. U prometnoj nesreći vozač koji je prouzročio prometnu nesreću zadobio je ozljede, i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Oko 14.20 sati, u Cirkvenoj 42 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika i sudarilo se s osobnim automobilom Renault zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 46 – godišnji vozač. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 46 – godišnji vozač, 46 i 22 – godišnja putnica, 15 – godišnji putnik i dvogodišnje dijete iz oba vozila. Po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će poznata kvalifikacija ozljeda te podnošenje odgovarajućih pismena.

Na koncu, oko 23.15 sati, na cesti Sveti Petar Orehovec – Guščerovec 25 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika u desni putni jarak i udario u rub betonskog mosta. Vozač je zadobio ozljede i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Vezano

Komentari su zatvoreni.