Tomislav Havojić pred novim izazovom: „Njegov dolazak je veliki dobitak za naš klub“

(foto: Regional Express)

Poznati križevački nogometaš Tomislav Havojić od ovog ljeta ima novi klub. U nadolazećoj sezoni branit će boje zagrebačke Kustošije, koja se natječe u 2. HNL.

Ljetne pripreme Kustošije ušle su u završnu fazu jer je do početka prvenstva ostalo tek tjedan dana. Momčad će predvoditi iskusno i dobro poznato ime iz 1. HNL – Igor Jugović – koji je za Sportske novosti najavio kako će im dolazak Havojića biti veliko pojačanje:

“Pripreme prolaze jako dobro, samo neka tako potraje do kraja. Prijateljske utakmice pokazale su da se u Kustošiji kvalitetno radi, svi moji suigrači zaslužuju pohvale. Što se tiče Tomislava Havojića, njegov dolazak je u svakom slučaju velik dobitak za naš klub. Potpuno sam siguran da će Kustošija do prvenstvenog starta 15. kolovoza protiv Sesveta na našem stadionu biti potpuno spremna”, rekao je kapetan Kustošije.

Inače, Havojić je izdanak križevačke škole nogometa, ali je nakon osnovne škole prešao u zagrebački Dinamo, zajedno sa svojim velikim prijateljem Tihomirom Matoićem, koji je tragično stradao 2009. godine, te Havojić svake godine u spomen na njega organizira Memorijal Tihomir Matoić – Tišo.

U dresu Dinama, Havojić je upisao i nastupe u 1. HNL i to 12. svibnja 2007. protiv Zagreba, a nakon najtrofejnije hrvatske momčadi, u bogatoj je karijeri igrao još za Lokomotivu, Slaven Belupo, Istru, mađarski Ferencvaros, latvijski Spartaks, Lučko, Rudeš, Hrvatski Dragovoljac, da bi nedavno pristupio Kustošiji.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.