Nova tri prometna prekršaja u Križevcima, vozačica završila u bjelovarskom zatvoru

Policijska uprava koprivničko – križevačka izvijestila je o najnovijim prometnim prekršajima na križevačkom području.

Jučer, 8. kolovoza, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru dovedena je 37 – godišnja vozačica koja je u petak, 7. kolovoza, u 12.58 sati, u Dijankovcu upravljala osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita. Vozačici je određeno zadržavanje od tri dana i predana je u zatvor u Bjelovar.

U subotu, 8. kolovoza, oko 11.30 sati, 19 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake sporednom ulicom u mjestu Karane. Dolaskom do raskrižja te prilikom skretanja u desno oduzeo je prednost prolaska 64 – godišnjoj vozačici bicikla koja se kretala u smjeru Ulice Nikole Tesla. Tom prilikom bicikl je udario u osobni automobil te je vozačica bicikla pala na kolnik i zadobila ozljede čija kvalifikacija će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, kao i podnošenje odgovarajućih pismena.

Noćas, 9. kolovoza, oko 2.25 sati, u Bukovju Križevačkom 23 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi bjelovarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika na travnatu površinu i udario u dvorišnu ogradu. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,27 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.