Otvoreno 3. Robin ljetno kino na Nemčiću

Robin ljetno kino na Nemčiću započelo je treću godinu za redom. Uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, posjetitelji su uživali u projekciji hit igranog filma „Osnivač“.

Prisutne su pozdravili ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić, direktor Robin trgovina Robin Šatvar i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško. Istaknuli su kako im je drago što su se posjetitelji odazvali usprkos nestabilnom vremenu i uvjetima sukladno epidemiološkim mjerama koje se moraju provoditi, zahvalili im što ih poštuju te pozvali da večeri sljedećih vikenda provedu uz projekcije Robin ljetnog kina. Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško zahvalio je i svima koji su sudjelovali u pripremi i nastojanjima da se Robin ljetno kino održi uz poštivanje epidemioloških mjera.

Organizator 3. Robin ljetnog kina je Pučko otvoreno učilište Križevci uz generalnog pokrovitelja Grad Križevce, tehničku podršku  pruža udruga K.V.A.R.K., a Robin trgovine zajedno sa svojim partnerima sponzoriraju ovu sada već tradicionalnu manifestaciju.

Četiri vikenda za redom, petkom i subotom od 21:00h održavat će se besplatne projekcije hit filmova i crtića te vas pozivamo da se pridružite uz poštivanje svih propisanih mjera i uputa organizatora. Sljedeća projekcija održat će se u subotu 18.07.2020., a radi se o animiranom filmu „Medvjedić Paddington 2“. Raspored svih nadolazećih projekcija možete pogledati u galeriji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.