U Križevcima održana tradicionalna moto utrka „Nagrada Križevaca 2020“

U organizaciji Motociklističkog kluba Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca i Predsjednika Hrvatskog sabora u Križevcima je u nedjelju 21.lipnja održana moto utrka otvorenog prvenstva Hrvatske i Kup HAK-a  „Nagrada Križevaca 2020“.

Uoči utrke, brojne natjecatelje i gledatelje  prigodnim su riječima pozdravili  direktor utrke Zdravko Leljak, predsjednik Hrvatskoga motociklističkog saveza i tajnik MK i AMK Križevci Stjepan Peršin, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, župan Darko Koren, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman te zamjenik župana i izaslanik Predsjednika Hrvatskog Sabora Darko Sobota, koji je i otvorio utrku.

Prva ovogodišnja utrka za otvoreno prvenstvo Hrvatske vožena je u klasama brzinaca, skuteraša i oldtimera.  U klasi 125 SP pobijedio je Mirko Zidarić, u klasi 600 SST slavio je aktualni prvak Hrvatske Ivan Višak, a u klasi 1000 SST nadmoćno je pobijedio Antonio Kossi.  Motociklistički klub Križevci ponovno je sakupio najviše bodova i najavio pohod prema 21. uzastopnom naslovu klupskog prvaka države.

Rezultate ostalih disciplina možete provjeriti na službenoj mrežnoj stranica Hrvatskog motociklističkog saveza.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.