Holivudske zvijezde nosit će sexy badiće s potpisom križevačke poduzetnice

13062445_10154131177340818_8531671348609080280_n_Martina_KunticZA PARTIJE NA PLAŽI Martina Kuntić iz Križevaca polako zauzima prostor na dizajnerskoj sceni sa svojim brandom Agjamal koji se specijalizirao za proizvodnju kupaćih kostima. Njena tvrtka Dimora prezentirala se nedavno u američkom Las Vegasu, blistavom i glamuroznom gradu kocke i zabave.

Upravo takve kostime izrađuje ova Križevčanka, kupaće kostime za beach partije, tj. događanja na plažama, bazenima i različitim domjencima. S obzirom da se američki stil života profilirao da uz posao ide zabava, a za to imaju i super korištenu riječ show business, odlazak u SAD prirodan je proces razvoja njene tvrtke.

Ova magistrica ekonomije trenutno pregovora s nekoliko poslovnih subjekata, a potpisala i par pisama namjere koji su početna faza dogovaranja uvjeta poslovanja za obje strane. Za vrijeme boravka u Americi uspjela je dogovoriti i trgovine koje će prodavati njene proizvode preko bare.

– Jedan od zanimljivijih ugovora je potpisan sa jednom tvrtkom iz Londona koja za mene pronalazi potencijalne kupce u Europi i Aziji. Ono što mi se zanimljivo dogodilo je da je bilo nekoliko asistenata poznatih holivudskih zvijezda koji su uzeli nekoliko primjeraka kupaćih kostima. Eto, to je sve što ću trenutno reći na temu Las Vegasa, ostalo će još malo biti tajna, na vrijeme ćete saznati sve, ispričala nam je poduzetnica iz Križevaca.

ggg_Martina_kuntic_badici_poduzetnica_tvornica_jutarnjiS obzirom da se u Križevcima uskoro očekuje otvaranje Razvojnog centra i Tehnološkog parka, upitali smo Martinu vidi li sebe u takvom prostoru i koji su joj planovi oko mogućeg širenja njenog poslovanja. Odlučila je sjedište tvrtke zadržati u Hižanovcu, a planove oko proizvodnje i poslovnog prostora planira držati na čekanju dok ne vidi rezultate pregovora koji mogu trajati i do godinu dana.

Cijene kupaćih kostima iz njene proizvodnje kreću se od 700 do 949 kuna.

– Uglavnom ih kupuju žene od 30 do 50 godina koje imaju veću kupovnu moć. Iako se najviše sviđaju djevojkama od 18-25 godina, no nažalost one si to ne mogu priuštiti. Cijene kupaćih kostima su jeftine s obzirom na svjetske brandove koje pratim, koji rade slične proizvode te prodaju jedan kupaći kostim po 350 dolara. Križevačka poduzetnica otkrila nam je i kako su cijene na web stranicama prilagođene američkom tržištu pa ukoliko netko želi kupiti kostim, može joj se obratiti putem Facebook profila, emailom, pozivom.

Saznali smo kako stoji s inspiracijom za dizajniranje i koliko joj vremenski oduzima projekt od ideje do izrade.

– Proces od ideje do izrade traje nekih 5 dana otprilike. Meni ideja ne nedostaje, no ponekad je teško nabaviti materijale kako si zamislim pa onda tehnički izvesti ono što sam zamislila. Sama izrada jednog kupaćeg kostima traje jedan dan – priča ona.

13012758_10154123434785818_2431616933404461928_n_Martina_Kuntic_badici_AmerikaZa sam kraj spomenula je kako očekuje završiti pregovore u razumnom roku kako bi mogla krenuti dalje u najam prostora i zapošljavanje krojačica za veću proizvodnju. Upravo je to krucijalan trenutak za njen brand Agjmal. To bi sa sobom donijelo i veće planove, veća ulaganja, otvaranje novih radnih mjesta, a tada bi već otišla stepenicu više na svom poduzetničkom putu. Nakon što se vratila iz Las Vegasa, Martina optimistično i s entuzijazmom kaže kako je sada korak bliže ostvarivanju svojih ciljeva.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.