Održana sjednica gradskog Stožera civilne zaštite, sutrašnja utrka u posebnom fokusu

S obzirom na novonastalu situaciju s povećanjem broj zaraženih koronavirusom, Stožer civilne zaštite Grada Križevaca održao je sjednicu na kojoj je razmatrao načine očuvanja situacije bez zaraženih na području grada Križevaca.

U nedjelju 21.06.2020. godine održava se  Moto utrka koja okuplja velik broj sudionika i posjetitelja uključujući sudionike iz inozemstva, stoga su članovi Stožera osobitu pozornost posvetili ovom događaju i složili se kako je za održavanje utrke u trenutnoj situaciji potrebno poštovati sve preporuke HZJZ-a. U slučaju da organizator nije u mogućnosti ispuniti preporuke HZJZ-a od 13. lipnja za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledatelja, Stožer preporučuje odgodu utrke.

U svrhu zaštite zdravlja građana Križevaca i s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusom Stožer civilne zaštite grada Križevaca apelira na sve građane da se pridržavaju propisanih mjera i na Organizacijski odbor da odluku o održavanju Moto-utrke 21.06.2020. uz pridržavanje preporučenih mjera donese s punom odgovornošću.

.

Vezano

Komentari su zatvoreni.