Jučer na području Križevaca zabilježene dvije prometne nesreće

STOP POLICIJAU protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Obje nesreće dogodile su se na području Križevaca.

Jučer, 19. lipnja, oko 9.30 sati, u Križevcima 29 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW križevačke registarske krećući se Ulicom Franje Tuđmana. Dolaskom do raskrižja sa Trgom Svetog Florijana nije propustila 62 – godišnju pješakinju koja se nalazila na obilježenom pješačkom prijelazu, tom prilikom osobni automobil je udario u pješakinju koja je pala na kolnik. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata točna kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena.

Također jučer, oko 9.50 sati u mjestu Ferežani 51 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke Citroen križevačke registarske oznake krećući se u smjeru Gregurevca. Uslijed skretanja u lijevo došlo je do udara u osobni automobil Fiat bjelovarske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 39 – godišnji vozač u punoj fazi pretjecanja. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.