Lovačko društvo Sveti Hubert održalo skupštinu

Lovačko društvo Sveti Hubert iz Križevaca održalo je u petak svoju redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu lovačkog društva i izvršnog odbora.

Predsjednik Društva Milan Podhraški zahvalio je ovom prilikom i Gradu na podršci. Istaknuo je da Grad Križevci ima 12 000 hektara nelovnih površina na kojima živi divljač koja čini štetu stoga je Grad, u suradnji s društvom, izradio lovno gospodarsku osnovu za to područje. Naglasio je da društvo vodi brigu o zaštiti prirode i fondu divljači, a posebne aktivnosti društva vezane su uz sprečavanje afričke svinjske kuge za koju su nabavljeni repelenti u suradnji s Gradom.

Gradonačelnik Mario Rajn sve je srdačno pozdravio te je rekao da će Grad biti na usluzi društvu te je istaknuo da je ovo društvo, kao krovna lovačka udruga, partner Gradu u upravljanju javnim resursima i brizi o prirodi. Gradonačelnik je pohvalio njihov entuzijazam i druženja, naglasivši kako očekuje dobru suradnju i u budućnosti. Skupštini je, uz gradonačelnika, prisustvovao i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović koji je iskazao zadovoljstvo suradnjom te je rekao da će Grad i u budućnosti pratiti sve aktivnosti društva sukladno mogućnostima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.