Ponovo počinje s radom Dječja igraonica Gradske knjižnice Franjo Marković

Za vrijeme trajanja epidemije COVID – 19  Dječja igraonica Gradske knjižnice „Franjo Marković“ nije provodila redoviti program. Kako su se stvorili uvjeti za ponovno otvaranje Dječje igraonice, iz knjižnice nam je stigla obavijest o detaljima otvaranja.

Na temelju Zaključka Vlade Republike Hrvatske od 11. svibnja 2020.,  te uputa za pokretanje programa za djecu predškolske dobi u ustanovama koje zbrinjavaju djecu, pripremiljen je program rada Dječje igraonice Gradske knjižnice Franjo Marković Križevci u izmijenjenim uvjetima, pridržavajući se svih mjera za sprečavanje i suzbijanje epidemije covid -19.

“Pozivamo roditelje da nam potvrdite dolazak djeteta u Dječju igraonicu koja bi se održavala od  01. lipnja 2020. (ponedjeljak) u tri termina, tri puta tjedno za djecu od 3 do 7 godina, te igraonica za mame i bebe za djecu od jedne do tri godine dva puta tjedno. Dječja igraonica radila bi i u srpnju ako bude interesa roditelja.  Istovremeno pozivamo zainteresirane roditelje da svoju djecu predbilježe za Dječju igraonicu u jesenskom roku”, rekli su u Gradskoj knjižnici..

                                                                                            TERMINI:

PONEDJELJAK,  SRIJEDA I PETAK (3-6 godina)                   UTORAK I ČETVRTAK (1-3 godine)

  1. GRUPA 9,00 do 10,30 sati                                                       4.   GRUPA 10,00-11,00 sati
  2. GRUPA 11,30 do 13,00 sati
  3. GRUPA 15,30 do 17,00 sati

U periodu kada se igraonica nije održavala, roditelji nisu obavezni plaćati članarinu.

Također se mole roditelji koji imaju nepodmiren dug za ožujak (igraonica se održavala do 18.03.) da dođu podmiriti dugovanje za pola mjeseca u iznosu od 60,00 kn kao i ostale dužnike.

Dolazak djeteta roditelji mogu potvrditi na broj telefona 048/682-646 (13), ili na mail adresu gkfm.do@gmail.com  ili na Facebook stranici Dječjeg odjela i igraonice https://www.facebook.com/IgraonicaIDjecjiKnjiznicaKrizevci/?ref=br_rs”>https://www.facebook.com/IgraonicaIDjecjiKnjiznicaKrizevci/?ref=br_rs, isključivo u inbox.

Vezano

Komentari su zatvoreni.