Vrlo aktivan Dan otvorenih vrata u Gundulićevoj 67

P4280144_Dan_otvorenih_vrata_Udruga_MRKZ_mentalnom_retardacijomUdruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom organizirala je 28. travnja 2014. još jedan Dan otvorenih vrata, ovaj put u Gundulićevoj 67, u kući koju udruga adaptira za društveno korisne djelatnosti, odnosno radnu okupaciju za mlade iznad 21. godine života.
– Imali smo radnu akciju čišćenja dvorišta i vrta, košnju trave i druženje. Posjetili su nas i učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci, kazala je predsjednica udruge Tamara Premuš, istaknuvši da je upravo jedan od ciljeva projekta da se lokalna zajednica uključi u njihove aktivnosti i upozna mogućnosti mladih iz njihove udruge.

P4280122_Dan_otvorenih_vrata_Udruga_MRKZ_mentalnom_retardacijomOsim učenika „Seljanca“ usmjerenja za hotelijersko-turističkog tehničara s razrednicom, u aktivnostima su im pomogli učenici Srednje gospodarske škole Križevci i prijatelji, a posjetili su ih još mladi zaposlenici Centra za socijalnu skrb Križevci, Sonja Hlebar iz Programa JAKO te Franjo Babić iz Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Dan otvorenih vrata organiziran je u sklopu projekta „Upoznajte nas i naše mogućnosti“ koji financira Regionalna zaklada za lokalni razvoj „Zamah“.

P4280114_Dan_otvorenih_vrata_Udruga_MRKZ_mentalnom_retardacijom P4280132_Dan_otvorenih_vrata_Udruga_MRKZ_mentalnom_retardacijom

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.