Križevačkom Specku odobrena EU sredstva za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih procesa tvrtke

Tvrtka Speck d.o.o potpisala je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava oznake KK.03.2.1.19.1344 u svrhu provedbe projekta pod nazivom „ Poboljšanje konkurentnosti i poslovnih procesa tvrtke Speck primjenom IKT tehnologija“.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. temeljem Poziva „ Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-ova kroz informacijske i komunikacijske tehnologije ( IKT) – 2 referentne oznake KK.03.2.1.19..

Cilj projekta je jačanje tržišne pozicije te povećanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Speck u području računalnog programiranja izrade aplikacija i softvera, dizajna i marketinga.

Očekivani rezultati projekta su: Povećanje prihoda od prodaje, porast zapošljavanja u tvrtki Speck d.o.o, povećanje broja poslovnih procesa koji će se unaprijediti uvođenjem rješenja iz područja IKT—a.

Ukupna vrijednost projekta je 318.839,31 kuna, a iznos sufinanciran od strane Europske Unije iznosi 140.289,30 kuna. Razdoblje provedbe projekta je od 10. veljače 2020. do 10. veljače 2021.

Više informacija o mogućnostima EU sufinanciranja projekata potražite na adresi: www.strukturnifondovi.hr, a o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija na adresi: http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779 .

Vezano

Komentari su zatvoreni.