U srijedu u Udruzi osoba s invaliditetom besplatna pravna pomoć za građane

Udruga osoba s invaliditetom Križevci u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu organizira pružanje besplatne pravne pomoći za članove/ice Udruge kao i za ostale građane kojima je takav oblik pomoći potreban.

Pružanje besplatne pravne pomoći organizira se u srijedu, 16. siječnja 2019. godine, u vremenu od 10 do 14 sati u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, gdje će studenti Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu pružiti potrebnu besplatnu pravnu pomoć.

– Napominjemo, da osobe trebaju sa sobom donijeti fotokopiju osobne iskaznice i fotokopiranu dokumentaciju vezanu za pravni problem, ističu organizatori, uz napomenu da se predmeti ne rješavaju na licu mjesta nego će riješeni predmeti biti dostavljeni na kućne adrese tražitelja pravne pomoći.

Za dodatne informacije i prijavu za pružanje besplatne pravne pomoći svi zainteresirani mogu se obratiti u Udrugu osoba s invaliditetom Križevci do 15.1.2019. godine svakim radnim danom od 8 do 16 sati ili na telefon 048/681-211.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.