Tomislav Gerić izabran je za novog direktora Križevačkog poduzetničkog centra

Prije nešto više od mejsec dana, Skupština trgovačkog društva Križevački poduzetnički centar d.o.o. za razvoj poduzetništva raspisala je javni natječaj za imenovanje direktora/ice trgovačkog društva Križevački poduzetnički centar d.o.o. za razvoj poduzetništva na razdoblje od 4 (četiri) godine.

Nakon što je na natječaj pristiglo šest prijava, pet je kandidata skupštini i nadzornom odboru prezentiralo svoju viziju poslovanja i rada Križevačkog poduzetničkog centra, a za novog je direktora izabran Tomislav Gerić, saznaje Radio Križevci.

Gerić je rodom iz Karlovca, radio je u Ministarstvu financija kao stručni suradnik, ima iskustva i u privatnom sektoru kao financijski istražitelj, a radio je i na upravljanju projektima u Agenciji za mobilnost i programe EU.

Novi direktor skupštini je predstavio plan u šest točaka. Naglasak će biti na razvoju poduzetništva i pomoći deficitarnim zanimanjima, financiranju projekata te prijavi, provedbi i implementaciji sredstava dobivenih iz EU fondova. Između ostaloga, KPC će raditi na povezivanju korisnika i ostalih poslovnih subjekata, ali i na društveno-odgovornom poslovanju kao važnoj karici u podizanju kvalitete života.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.