Pekarnicama na području županije dozvoljeno radno vrijeme od 06 do 17 sati

U prostorijama Županijske uprave danas je održana redovna koordinacija užeg dijela županijskog Stožera civilne zaštite na kojem je u skladu s Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja donio  zaključak i preporuku o radu pekarnica kojima se odobrava radno vrijeme od 06 do 17 sati.   

Na koordinaciji su razmijenjene i aktualne informacije o bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom. Načelnik Stožera Ratimir Ljubić izvijestio je kako na području županije i dalje 12 osoba koje su pozitivne na koronavirus te kako trenutno nema novozaraženih COVID-19 infekcijom.

Danas je u kućnu samoizolaciju otpuštena i druga pacijentica iz koprivničke bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ , a trenutno su u bolnici četiri pacijenta koji imaju lakše simptome, izvijestio je ravnatelj bolnice Mato Devčić dodavši kako zdravstveni sustav funkcionira bez ikakvih problema. Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla kazala je kako je pod zdravstvenim nadzorom 19 osoba, kontakata zaraženih osoba te kako se očekuju nalazi uzoraka poslanih na testiranje zbog sumnje na COVID-19 infekciju. Ponovila je važnost pridržavanja svih općih mjera zaštite te socijalnog distanciranja što je i omogućilo da rast oboljelih bude pod kontrolom.

Ravnatelj PU Koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac je izvijestio o sigurnosnom stanju te je dodao kako policijski službenici i dalje redovno vrše kontrolu propusnica te poštivanje mjera samoizolacije napomenuvši kako su trenutno 504 osobe obuhvaćene spomenutom mjerom.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.