Potvrđen treći slučaj zaraze koronavirusom na području županije

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavijestio je javnost kako je na području Koprivničko-križevačke županije zabilježen novi slučaj oboljenja COVID-19 infekcijom uzrokovane koronavirusom. Ovime je broj zaraženih osoba koronavirusom na području županije porastao na ukupno tri slučaja.

Ostali uzorci sa sumnjom na infekciju COVID -19 koji su u toku jučerašnjeg dana iz koprivničke OB „Dr.Tomislav Bardek“ upućeni na testiranje su negativni.

Ovim putem još jednom iz Stožera upućuju apel stanovnicima Županije da poštuju sve naložene upute za zaštitu zdravlja, održavaju higijenu i socijalnu distancu kako bi svojim odgovornim ponašanjem spriječili širenje zaraze koronavirusom. U ovom je trenutku od izuzetne važnosti da nas lijepo vrijeme ne potakne na druženje već da ostanemo ustrajni u poštivanju svih propisanih mjera.

Epidemiološka slika Koprivničko-križevačke županije i dalje je dobra s obzirom na trenutan broj oboljelih, a koliko će tako ostati ovisi isključivo o odgovornom ponašanju stanovnika županije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.