Otkazan sajam Križevci u cvijeću

Sajam „Križevci u cvijeću” prošle je godine predstavljen kao nova manifestacija pokrenuta od strane aktualne gradske vlasti. Prvo je izdanje trajalo od 12. do 14. travnja 2019. godine, a na tri je dana ispunilo Nemčićev i Strossmayerov trg.
No, drugo je izdanje, planirano za travanj, otkazano zbog pandemije koronavirusa. Trebalo se održati od 17. do 19. travnja, a otkazivanje je kratkim priopćenjem potvrđeno na web stranici Grada:

“Ovim putem obavještavamo Vas kako otkazujemo sajam „Križevci u cvijeću“ sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. Nadamo se, kako se vidimo na sajmu cvijeća u Križevcima drugom prilikom, a do tada čuvajmo svoje zdravlje i zdravlje ljudi oko sebe”, stoji u priopćenju.

Podsjetimo, od jučer su u cijeloj Hrvatskoj na snazi odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojima na snagu stupaju mjere u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom u trajanju od 30 dana. Ovim odlukama zabranjuju se javna okupljanja i sportski događaji, obustavlja se rad u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama osim prehrambenih i ljekarni, obustavlja se rad sportskih i rekreacijskih centara i obustavljaju se vjerska okupljanja. Na snazi je i privremena zabrana kretanja osoba preko graničnih prijelaza.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.