HPD “Kalnik” nastupio na koncertu povodom Dana žena u Vrbovcu

U organizaciji Ženskog vokalnog sastava “Lera” te na poziv njihovog umjetničkog voditelja Marka Antolkovića, inače finalista nedavno održanog Supertalenta, mješoviti zbor Hrvatskog pjevačkog društva “Kalnik” nastupio je u vrbovečkoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Koncert “Ružo moja crvena” upriličen je povodom Dana žena u subotu, 7. ožujka, a osim križevačkog zbora nastupili su i zagrebačka sopranistica Lidija Horvat Dunjko uz pratnju Maria Čopora, TS Pleteri, mješoviti zbor HKUD-a “Petar Zrinski” iz Vrbovca, plesni duo Božidar i Paula, te domaćin ŽSV “Lera”, kao i tenor Marko Antolković.

Vrbovečka publika koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu, gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom ispratila je sve izvođače koji su pod ravnanjem Ozrena Bogdanovića u njegovoj obradi izveli poznatu “Marijanu” prema sceni iz kultnog hrvatskog filma “Tko pjeva zlo ne misli”. Program je vodio Želimir Štefanović.

HPD “Kalnik” se predstavio dvjema skladbama Olivera Dragojevića u obradi svoga dirigenta: Cesaricom i Vjeruj mi kad ti kažem da te volim.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.