Osamnaestogodišnji vozač ‘napuhao’ 1.6 promila

Tijekom vikenda, od 20. do 23. siječnja, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke iz prometa je isključeno šest mladih vozača, od kojih je pet mladih vozača isključeno radi upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, a jedan zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava.

Najveća koncentracija alkohola kod mladog vozača utvrđeno je u nedjelju, 22. siječnja, u 2.10 sati na Trgu Milutina Mayera u Križevcima, kada je 18-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,60 promila.

Najveća brzina kretanja vozila u nadzoru prometa utvrđena je u petak, 20. siječnja, u 13.40 sati na D 28 u Novom Glogu, kada se 37-godišnji vozač osobnog automobila kretao brzinom od 110 kilometara na sat, iako je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat.

Najveća koncentracija alkohola u nadzoru prometa utvrđena je u subotu, 21. siječnja, u 23.05 sati u Peterancu, kada je 42-godišnji vozač upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila. Vozač je bio isključen iz daljnjeg sudjelovanja u prometu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.