Moji zeleni Križevci: Grad poziva građane da ispune ankete u svrhu izrade strategije zelene infrastrukture

Grad Križevci pristupio je izradi Studije i Strategije razvoja zelene infrastrukture Grada Križevaca s ciljem očuvanja njegovih prirodnih resursa koja će poslužiti i kao stručna podloga za izradu V. Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Križevaca i V. Izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Križevaca.

Jedna od faza izrade Studije i Strategije je anketiranje stanovnika s ciljem dobivanja povratnih informacija o stavovima vezano za zelene javne površine Grada Križevaca kako bi se došlo do rješenja koja uzimaju u obzir ideje i potrebe korisnika. Zelena infrastruktura predstavlja mrežu zelenih površina, staništa i ekosustava, čija je glavna karakteristika multifunkcionalnost koja se očituje kroz njene ekološke, socijalne i ekonomske funkcije.

Ovaj upitnik je fokusiran na zelene javne površine ili djelomično zelene površine kao što su trgovi, parkovi, dječja igrališta, šetnice, sportska igrališta, drvoredi, zelene površine uz prometnice i slično.

Iz Grada mole sve zainteresirane građane da odvoje nekoliko minuta za ispunjavanje upitnika. Anoniman je, a rezultati će se koristiti isključivo u svrhu izrade Studije i strategije zelene infrastrukture Grada Križevaca.

Anketa je dostupna na sljedećem linku: https://forms.gle/GKuBACENvF4jrcUn8

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.