Na Sveučilištu Sjever održana svečana promocija prvih magistara novinarstva i medijskog dizajna

Svečana promocija prvih magistara novinarstva i medijskog dizajna Sveučilišta Sjever održana je danas, u petak 28. veljače u Sveučilišnom centru Koprivnica. Svečanosti je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice prisutni su bili gradonačelnik Mišel Jakšić sa svojim zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec.

Uvodnim riječima promoventima su se obratili pročelnica Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo Gordana Tkalec i pročelnik Odjela za umjetničke studije Dean Valdec koji su uz čestitke svojim, sada već bivšim studentima, zaželjeli uspješan profesionalni razvoj te daljnje usavršavanje znanja koje su dobili na najmlađem hrvatskom javnom sveučilištu.

Čestitkama su se pridružili i zamjenik Ljubić koji je u govoru istaknuo važnost koje Sveučilište Sjever ima za razvoj Koprivničko-križevačke županije te gradonačelnik Jakšić koji je diplomantima zaželio uspjeh u nadolazećim poslovnim i privatnim izazovima.

Nakon govora, uručene su diplome novim magistrima, a svečanost kojoj su nazočili brojni roditelji i članovi obitelji te prijatelji diplomanata je završila intoniranjem studentske himne Gaudeamus igitur.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.